Éva táskavarró, kreatív-foltvarró oldala. Köszöntelek kedves látogató!

Itt megtalálod táska, patchwork, és egyéb kreatív munkáimat. Ha nincs ötleted, mit ajándékozz szeretteidnek, itt biztos találsz kedvedre valót! Az egyedi, vagy névre szóló ajándék mindenkinek nagy örömet okoz!

Akik jártasak az asztrológiában tudják, hogy a halak szülöttei  között van a legtöbb művész, alkotni vágyó ember. Én  is  a

 

zodiac_pisces_116103_tns.png

 

jegyében születtem. Nem vagyok művész, csak egy alkotni vágyó ember. Eredeti foglalkozásom fényképész. 1999-ben, amikor teljes napfogyatkozás volt, az asztrológia felé fordultam. Előtte is érdekelt, de akkor iratkoztam be 2 asztrológiai iskolába is, amiket el is végeztem. Azóta is gyakorlom, és használom az asztrológiai irányelveket. Közben a gyermekeim felnőttek, kicsit több szabadidőm lett. Valamilyen elfoglaltságot kerestem magamnak. Először az üvegfestésbe merültem. Mandalákat festettem. Kipróbáltam a decupage technikát is. A foltvarrást először csak kíváncsiságból próbáltam ki, de annyire megszerettem, hogy rabja lettem. A színek és formák ezernyi variációja újabb és újabb ötleteket szül. Az alkotás öröme egy eufórikus állapot. Párnákat, terítőket, később már ágytakarókat is varrtam. A watercolour technikát különösen szeretem. Nagyon aprólékos munka, mert 5x5 cm-es négyzeteket kell pontosan összevarrni. Sokan csodálkoznak, hogy van türelmem hozzá? A válaszom: van! Szeretem a rátétes technikát is, ami a fejléc mellett látható. Egyik kedvencem ez a Boszis párna. Aztán 2015-ben gondoltam egy merészet, kipróbálom a táskavarrást. Ma már több táskát varrok, mint egyéb patchwork dolgokat. Ezt a honlapot azért készítettem, hogy egy csokorba szedjem az elkészült munkáimat. Nem vagyok egy PC guru, így nem tudom hogyan kell jobban népszerűsíteni az oldalt, illetve látogatottságot növelni, de ez nem is célom. Hiszek abban, hogy akinek valamiért kell, hogy idejusson, az idetalál. Így vagyok az asztrológiával is. Soha nem reklámozom magam. Akinek gondja támadt az életben, elakadt valahol, vagy útmutatást keresett és rám, mint asztrológusra volt szüksége, az meg is talált, és ez a jövőben is így lesz. :)

Amennyiben megtetszik valamelyik munkám, és azt gondolod, pont jó lenne valakinek ajándékba adni, bátran keress meg!

 

 

Csepiga Éva     

 

                           kis_ban_evvegi_...dio_5171.jpg                              

 

 

 

 

 

 

 

Nagy megtiszteltetés ért. Meghívást kaptam egy magángalériába, ahol kiállíthatom eddigi munkáimat. Nagy lelkesedéssel készülök rá. Remélem sokan eljönnek.:)

 

tanya_meghivo.jpg

 

 

 

2012. április

 


 


http://www.kovacsdora.hu/infografika.html

Ajánlom elolvasásra, mindenkinek, hogy miből áll egy munka elkészítése.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 25
Heti: 147
Havi: 535
Össz.: 124 973

Látogatottság növelés
Oldal: rólam
Éva táskavarró, kreatív-foltvarró oldala. Köszöntelek kedves látogató! - © 2008 - 2019 - kreativ-foltvarro.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: terítő patchwork készítés - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »